Skip to main content
Vi kör fossilfritt för framtiden

De' e' det här vi kallar kärlek

Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 24 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen äntligen till Stockholm hösten 2024!
Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

I Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

 

Klicka på länken för en förhandstitt!

Handling:
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…
Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Bussresa till Göta Lejon

  Hålltider:
  14:40 Arboga Resecentrum
  15:00 Köping Tunadalsparkering
  15:20 Kungsör Lenas Torgcafé
  17:00 Middag på Enskede Värdshus
  19:30 Föreställningen börjar på Göta lejon
  23:00 Hemresa med bussfika direkt efter föreställning
  01:00 Åter i Västra Mälardalen

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/11Flera Mer än 81 890:-BokaMer information