Skip to main content
Vi kör fossilfritt för framtiden

Rolling Stones - Konsertbuss

Legenderna i The Rolling Stones ger sig ut i Europa med turnén ”SIXTY” för att fira bandets 60-årsjubileum! Den 31 juli avslutas hela turnén på Friends Arena med bandets enda konsert i Norden! Biljetter släpptes på fredagen den 18 mars klockan 10.00.

KURIOSA

The Rolling Stones är tillbaka där de hör hemma, ute på vägarna i Europa, på scen framför fulla arenor med en ny show och en helt ny ”SIXTY” produktion. Det råder inga tvivel om att Stones slår på stort för att fira sitt 60-årsjubileum. På ”SIXTY” kommer de fortsatt ha sällskap av Steve Jordan på trummor och bandet kommer att bjuda fansen på en unik setlist, fullspäckad med klassiker som ”Gimme Shelter”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”Tumbling Dice”, ”(I Can’t Get No) Satisfaction”, ”Start Me Up” och många fler.

Däremot är det är inte en Rolling Stones-konsert utan överraskningar, därför kommer ett urval av oväntade låtar från deras exceptionella arkiv att dyka upp på låtlistan under konsertkvällarna. I äkta Stones-anda kommer det bli en spektakulär ny ”SIXTY”-produktion som innefattar en stor scen, banbrytande ljussättning och toppmodern videodesign. Allt detta och mycket mer kommer att utforma den här efterlängtade Europaturnén.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Konsertbussen till Friends

  14:10 Örebro Scandic Västhaga
  14:50 Arboga Resecentrum
  15:10 Kungsör Busstorg
  15:30 Köping Tunadalsparkering
  17:30 Ankomst Friends Arena
  19:30 Konserten börjar
  ca 23:00 Hemresa direkt efter konserten

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
31/7Flera Mer än 8290:-BokaMer information