Ring oss: 0589-121 85

Rain Man

I höst flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på anrika Oscarsteatern. Publiksuccén RAIN MAN, som är en generös tidsresa direkt in i 80-talet med ny ensemble.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise. Briljanta Robert Gustafsson och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Thérèse Andersson Lewis och Polly Kisch.

Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 25 september och spelas hela hösten!

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under hela sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror, Raymond Babbitt (Robert Gustafsson).

Brodern, som står under en förvaltare, bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d v s hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas där han tänker dra nytta av Raymonds särskilda egenskaper och länsa kassorna på Casinon.

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan, växer sig kärleken stark dem emellan i denna FEELGOOD-föreställning.

24 oktober Pris: 1360 kr p.p

I priset ingår bussresa, middag, föreställning med sittplatser i Kat B 1:a balkong samt bussfika

28 november Pris: 1390 kr p.p

I priset ingår bussresa, middag, föreställning med sittplatser i Kat A Parkett samt bussfika

Viby Buss förbehåller sig rätten att ställa in resan vid för för anmälningar

  • 14:20: Arboga Resecentrum
  • 14:40: Kungsör Busstorg
  • 15:00: Köping Tunadalsparkering
  • 17:00: Middag på Victoria Towers
  • 19:30: Föreställningen börjar på Oscarsteatern
  • 22:30: Hemresa med Bussfika
  • 00:30: Åter Västra Mälardalen