Ring oss: 0589-121 85

Kielkryss

Dag 1

Avresa från Västra Mälardalen. Vi ansluter Forssjös buss i Brändåsen och sedan forsätter resan till Göteborg. Här väntar Stena Germanica vid Tysklandsterminalen. Vi går ombord för att få våra hytter som vi behåller i två nätter. I våra hytter slipper vi våningssängar men saknar fönster. Ombord finns för de som önskar, matsalar både med enklare mat och med tre-rätters middag på menyn. Ombord finns även en taxfreebutik och barer samt vissa dagar underhållning. Fartyget lägger ut kl 18:45 och ankommer till Kiel kl 09:15.

Dag 2

Vi samlas åter i bussen för en stadsrundtur i ca 2 timmar. Bussen kör oss sedan ut till Citti-Park för att de som så önskar få möjlighet att handla till bra priser. Efter shopping går bussen åter till centrum i Kiel och Stena terminalen som ligger mycket nära gågatan och alla affärer.

Passa på att äta lunch ute på stan och prova samtidigt gärna den lokala ölen som finns i en restaurang nära gågatan. Fartyget avgår kl 17:45 åter mot Göteborg. För er som har ork och vill så finns möjligheter till avkoppling ombord.

Dag 3

Innan fartyget anländer till Göteborg kl 09:15 så har vi fått en stadig frukost. Hemresan går via Borås och Jönköping, med stopp för lunch. Åter i Västra Mälardalen vid 15 tiden efter en som vi hoppas trevlig resa till Tyskland.

PRIS: 2 050:-

I resans pris ingår: Buss och båtresa enligt program, logi i dubbelhytt med frukost i två nätter. Transfer från Hamnen i Kiel till Citti-Park samt vägskatt i Tyskland. Reseledare.

Glöm EJ Passet!

Resan genomförs av Forssjö Buss i Katrineholm