Ring oss: 0589-121 85

Island – Vandraren

Denna resa är tyvärr inställd med hänvisning till COVID-19. Bokade passagerare meddelas separat!

Denna resa är speciellt framtagen för dig som kanske redan vart på Island en gång och är redo att uppleva mer av denna fantastiks ö.

Vi hoppar över de vanliga turistmålen och tar resan ett steg längre med naturupplevelser som är svåra att beskriva! Som vanligt utgår vi från Guesthouse Geldningaholt, där SIgga tar emot oss med öppna armar.

 

Pris: 12500 :- p.p

I priset ingår flygresa Arlanda – Keflavik t.o.r, 4 övernattningar i dubbelrum, 3 luncher, 4 middagar, 2 bad.

Tillval Valsafari 900 :- p.p. Enkelrumstillägg 1000:-.

Tillkommer gör eventuellt  anslutningsbuss t.o.r Västra Mälardalen – Arlanda och extra aktiviteter på Island och övriga måltider.

Med reservation för prisändringar pga valutakursen.

Viby Buss förbehåller sig rätten att ställa in resan vid för få¨anmälningar

Endast 16 platser! Så för att vara säker på plats boka snarast!

 

Hålltider:

Dag 1

13:50 Iceland Air Arlanda – Keflavik

15:05 Ankomst Keflavik lokal tid

Direkt efter vi landat tar vi bussen till Reykjanesfólkvangur och bevittnar de häftiga kokande lerpölarna. Därefter beger vi oss till Selfoss för ett avkopplande bad i det lokala badhuset. Dagen avslutar vi hos Guesthouse Geldingaholt med middag och övernattning.

Dag 2

Denna dag tar vi med matsäcken och beger oss ut på en vandring i vackra Landmannalaugur. Där finns det möjlighet att välja olika vandringar med olika svårighetsgrad. Efter vår vandring tar vi ett välförtjänt dopp i ”The Secret Lagoon” innan middag och övernattning

 

Dag 3

Med bussen beger vi oss in i Þjórsárdalen för en makalös vandring med underbara natur som inte många turister tidigare sett. Vi kommer bl a besöka Vattenfallet Háifoss, som med sina 122 meter är Islands näst högsta vattenfall.

 

Dag 4

Efter lunch lämnar vi Vestra Geldingaholt för denna gång och beger oss till Reykjavik och Valsafari för den som så önskar. En stund för shopping och sightseeing i huvudstaden hinns också med innan vi åker till Keflavik för middag och övernattning på Airport Hotel Aurora.

 

Dag 5

Efter en tidig frukost flyger vi med Icelandair hem till Sverige igen. Vi Landar på Arlanda kl 12:40