Ring oss: 0589-121 85

En värsting till syster

Musikal på China Teatern 2019

Nu kommer äntligen feelgood musikalen En värsting till syster till Sverige. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”.  För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

Pris: 1555 kr p.p I priset ingår bussresa, middag, föreställning och bussfika

Viby Buss förbehåller sig rätten att ställa in resan vid för få anmälningar.


Med hänsyn till vår publik och vår ensemble, tillåter vi inga späd- och småbarn i salongen under föreställningen. Denna regel gäller även med hänsyn till späd- och småbarn för att skydda deras hörsel då det under föreställningen kan förekomma höga ljud. På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett. Barnvagnar får ej medtagas in i salongen.

  • 14:50: Arboga Resecentrum
  • 15:10: Kungsörs Busstorg
  • 15:30: Köping Tunadalsparkeringen
  • 17:00: Middag på Victoria Towers i Kista
  • 19:30: Föreställningen börjar på Chinateatern
  • 22:30: Hemresa med bussfika direkt efter föreställningen