Ring oss: 0589-121 85

Allt för sjön – Stockholmsmässan

En plats för alla som älskar att vara på sjön, njuta av storslagna båtar, vackra segelbåtar, snabba motorbåtar, unika träklassiker, tillbehör och vattensporter i Water Park. Lyssna på spännande föredrag och ta del av årets alla innovativa nyheter.

 

Water Park

Water Park är området för alla som älskar vattensport och beachlivet- Hallen riktar sig mot den lite yngre publiken vilket gör båtmässan till ett event för hela familjen. Men självklart får alla som vill prova på de olika aktiviteterna i actionhallen, oavsett ålder. 

Under 2020 sätter Water Park fokus på fler och nya aktiviteter. I vår stora bassäng på 40 x 15 m blandas uppvisningar med prova-på med segling av jollar (nytt) , paddling, SUP och köra småbåt (nytt). Vår populära modellsegelbåtsbassäng  25 x 7m får också ny placering  i nära anslutning till den stora bassängen. Wakeboard med linbanan pausar och uteblir 2020. I Water Park blandas utställare av segeljollar, wind – kite och foilsurfare med kajaker, SUP-ar  och segelklubbar.

Nyhet!

Under Allt för sjön 2020 ligger båtmässans enda stora scen för föredrag, seminarierar och filmer i Water Park. En scen fylld av äventyrare, personliga berättelser, gör-det-självare och mycket mer. En plats för alla som älskar båtlivet och vatten.

 

Nyhet!

Under båtmässans andra helg 13-15 mars öppnar Explore Outdoor i samma hall längre in i egna lokaler. Hall B med Water Park och Explore Outdoor kommer därför ha fullt med aktiviteter, produkter och seminarier för alla natur och friluftsentusiaster. Välkomna!

Barn under 12 är välkomna att prova på allt roligt i Water Park men det måste ske i sällskap av vuxen.

Pris: 250 :- 

I priset ingår endast bussresa. Tillval är entrébiljett á 130 kr.

Viby Buss förbehåller sig rätten att ställa in resan vid för få anmälningar

  • 07:40: Arboga Resecentrum
  • 08:00: Köping Tunadalsparkering
  • 08:20: Kungsörs Busstorg
  • 10:00: Ankomst Stockholmsmässan
  • 17:00: Hemresa
  • 19:00: Åter Västra Mälardalen