Skip to main content
Vi kör fossilfritt för framtiden

Island - Klassikern

Denna resa kallar vi klassikern eftersom den innehåller alla de mest kända besöksmålen som alla ”ska ha sett” om man åker till Island, kanske för första gången.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Utresa

  Flyg med Iceland Air från Arlanda till Keflavik.

  Direkt efter vi landat tar vi bussen till Selfoss badhus och tvättar av oss resdammet. När vi tvagat oss färdigt åker vi vidare till Vestra-Geldingaholt och Guesthouse Geldingaholt för middag och övernattning.

 • Dag 2: Utflyktsdag österut

  Denna dag tar vi bussen österut och besöker Lavacenter i Hvolsvöllur, Skogafoss vattenfall och museum af Skogar. Vi äter vår medhavda matsäck i Vik och kan shoppa loss på Icewears butik innan vi vänder tillbaka och på återresan besöker vi Svarta stranden, Dyrholaey och Seljalandsfoss vattenfall innan vi kommer tillbaka till Vestra Geldingaholt.

 • Dag 3: Utflyktsdag norrut

  Denna dag besöker vi de mest kända Isländska sevärdheterna såsom Gulfoss vattenfall, Geysir och Thingvellir. Lunchen intar vi i Fridheimars underbara växthus. Om gruppen vill så besöker vi ett naturbad med varma källor innan vi återkommer till Vestra Geldingaholt.

 • Dag 4: Reykjavik

  Sovmorgon för den som vill men även möjlighet att boka turridning hos NUP-Hästar. Efter lunchen tackar vi Guesthouse Geldingaholt för denna gång och vi beger oss till Reykjavik för sightseeing och sedan vidare till Keflavik för en sista natt på Island

 • Dag 5: Hemresa

  Efter en tidig frukost checkar vi ut från hotellet inan vi beger oss till flygplatsen för vidare färd hem till Sverige.
  07:35 Iceland Air Keflavik – Arlanda.
  12:30 Landar planet på Arlanda lokal tid.

Karta