Skip to main content
Vi kör fossilfritt för framtiden

Hjalmars Julspektakel

Hösten 2021 vill vi återigen ta Er med till Brevens Bruk

Hjalmars Julspektakel – "EN SMÄLLKARAMELL"  utlovar skrattsalvor i mängder med Peter Flack och Marie Kühler med flera, och en utvilad Hjalmar i högform!

Tillbaka från semestern vackrare, roligare och äldre än någonsin! Hjalmars Julspektakel – "EN SMÄLLKARAMELL" för hela tjocka släkten, med julsångerna du minns, och de du inte visste fanns!

Följ med till Bruksteatern i Brevens Bruk och låt Hjalmar och hans vänner ge dig ett riktigt vitaminpiller. Sång å dans, skratt å musik med Sveriges segaste gubbe – Hjalmar från Viby by. ”Titta in och skratta ut”, förläng livet medan du lever (för sen är det för sent)! Och låt julen 2021 bli den bästa julen!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Utresa

  15:20 Arboga Resecentrum
  15:40 Köping Tunadalsperkering
  16:00 Kungsör Busstorg

 • Middag

  Hjalmars revysupé
  Förrätt - Skagencanapé
  Huvudrätt - Helstekt fläskfilé med calvadossås, varma grönsaker och pommes de risolé
  Efterrätt - Punschparfait med hallonsås

  Både varmrätten och efterrätten är gluten och laktosfri

 • Show

  ”Hjalmars Julspektakel – En Smällkaramell” utlovar skrattsalvor i mängder med Peter Flack och Marie Kühler med flera, och en utvilad Hjalmar i högform! Tillbaka från semestern vackrare, roligare och äldre än någonsin! EN SMÄLLKARAMELL för hela tjocka släkten, med julsångerna du minns, och de du inte visste fanns! Livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester!


  Medverkande: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergfalk och Stephan Bergs orkester

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
30/10Flera 11 160BokaMer information
11/12Flera Mer än 81 160BokaMer information