Skip to main content
Vi kör fossilfritt för framtiden

GES

"Information till er som köpt biljetter till GES på Cirkus hösten 2020


Hej,

En av de kanske märkligaste somrarna har precis börjat och mycket känns upp och ner just nu. Vad sker framöver och när är livet ”som vanligt” igen? Som alla vet så råder det fortfarande en stor osäkerhet kring om det kommer att finnas möjlighet att samlas i stora sociala sammankomster i höst. Vi kan hoppas, tro, tänka och fundera men veta säkert, det kan vi inte just nu…

Vi håller dock hoppet uppe och avvaktar ytterligare några veckor för att se hur hösten faller ut. Naivt? Kanske! Men spelglädjen, önskan att möta publiken, musiken och sången, den är ständigt närvarande och GES hälsning nedan visar verkligen på ett spelsug och hur laddade de är! Självklart tar vi situationen på största allvar och anpassar oss till regeringens vidare beslut och restriktioner.

Till dess att vi vet mer önskar vi er en härlig sommar med förhoppning om att snart få dela musik och glädje tillsammans med er igen!

Vi hör av oss igen i slutet av augusti med mer information. Och vi förstår att detta mail kan väcka en del frågor, men spara gärna dessa eventuella frågor tills vi hörs igen i augusti, då vi kan svara och ta hand om er på bästa sätt.


Vi hoppas att vi ses snart! Ha en fin sommar!


GES, Krall Entertainment, 2Entertain & Cirkus"

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, den 24 september 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.

Showen presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 15:20: Arboga Resecentrum
  15:40: Kungsör Busstorg
  16:00: Köping Tunadalsparkering
  18:00: Middagen serveras på Cirkus Restaurang
  20:30: Showen börjar
  22:15: Hemresa med bussfika direkt efter föreställningen
  00:15: Åter i Västra Mälardalen

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
17/10Buss Mer än 81 890:-BokaMer information