Ring oss: 0589-121 85

Island – Vandraren

Denna resa är speciellt framtagen för dig som kanske redan vart på Island en gång och är redo att uppleva mer av denna fantastiks ö.

Vi hoppar över de vanliga turistmålen och tar resan ett steg längre med naturupplevelser som är svåra att beskriva! Som vanligt utgår vi från gården Vestra Geldinga-Holt och Guesthouse Denami tar emot oss med öppna armar.

 

Pris: 12500 :- p.p

I priset ingår flygresa Arlanda – Keflavik t.o.r, 4 övernattningar i dubbelrum, 4 luncher, 4 middagar, 3 bad.

Tillval Valsafari 800 :- p.p. Enkelrumstillägg 1500:-.

Tillkommer gör eventuellt  anslutningsbuss t.o.r Västra Mälardalen – Arlanda 490 kr och extra aktiviteter på Island och övriga måltider.

Med reservation för prisändringar pga valutakursen.

Viby Buss förbehåller sig rätten att ställa in resan vid för få¨anmälningar

Endast 16 platser! Så för att vara säker på plats boka snarast!

 

Hålltider:

Dag 1

8 aug 2018

13:50 Iceland Air Arlanda – Keflavik

15:00 Ankomst Keflavik lokal tid

Direkt efter vi landat tar vi bussen till Reykjanesfólkvangur och bevittnar de häftiga kokande lerpölarna. Därefter beger vi oss till Selfoss för ett avkopplande bad i det lokala badhuset. Dagen avslutar vi hos Guesthouse Denami med middag och övernattning.

Dag 2

9 aug 2018

Denna dag tar vi med matsäcken och beger oss ut på en vandring i vackra Landmannalaugur. Där finns det möjlighet att välja olika vandringar med olika svårighetsgrad. Efter vår vandring tar vi ett välförtjänt dopp i ”The Secret Lagoon” innan middag och övernattning

Dag 3

10 aug 2018

För de som vill beger vi oss till Reykjavik och vidare färd ut på det öppna havet för Valsafari. Det finns även möjlighet att stanna kvar på gården eller kliva av i Reykjavik för lite shopping. Även denna dag avslutar vi med bad, denna gång beger vi oss till Hrunilaug som är ett naturligt bad bland dom Isländska kullarna.

 

Dag 4

11 aug 2018

Med bussen beger vi oss in i Þjórsárdalen för en makalös vandring med underbara natur som inte många turister tidigare sett. Vi kommer bl a besöka Vattenfallet Háifoss, som med sina 122 meter är Islands näst högsta vattenfall.

Dag 5

12 aug 2018

Efter lunch så lämnar vi Guesthouse Denami för denna och gång och beger oss till flygplatsen där Iceland Air tar oss hem till Sverige igen.

Vi landar på Arlanda kl 21:20.