Ring oss: 0589-121 85

Island – Sagoön

  • Denna resa kallar vi klassikern eftersom den innehåller alla de mest kända besöksmålen som alla ”ska ha sett” om man åker till Island, kanske för första gången.

Vestra – Geldingaholt

Guesthouse Denami erbjuder ett naturnära och hemtrevligt boende på kända hästavelsgården Vestra-Geldingaholt. Ett perfekt utgångsläge för oss med slående natur med aktiva vulkaner. Gården har bl a hästar och får, en egen liten fiskesjö, ”heita pottur” och ett perfekt läge på södra Island!

Pris: 12500:- p.p

I priset ingår flygresa t.o.r Arlanda – Keflavik

4 övernattningar i dubbelrum inkl frukost, 8 besöksmål, 3 luncher, 3 middagar.

Tillkommer gör eventuellt  anslutningsbuss t.o.r Västra Mälardalen – Arlanda 490 kr och extra aktiviteter på Island och övriga måltider.

Med reservation för prisändringar pga valutakursen.

Viby Buss förbehåller sig rätten att ställa in resan vid för få¨anmälningar

Endast 16 platser! Så för att vara säker på plats boka snarast!

 

Dag 1 Utresa

2 maj, 6 maj & 12 augusti 2018

Flyg med Iceland Air från Arlanda till Keflavik.

Direkt efter vi landat tar vi bussen till Selfoss badhus och tvättar av oss resdammet. När vi tvagat oss färdigt åker vi vidare till Vestra-Geldingaholt och Guesthouse Denami för middag och övernattning.

 

Dag 2 Utflyktsdag österut

3 maj, 7 maj & 13 augusti 2018

Denna dag tar vi bussen österut och besöker vulkanmuseet Porvaldseyri, Skogafoss vattenfall och museum af Skogar. Vi äter vår medhavda matsäck i Vik och kan shoppa loss på Icewears butik innan vi vänder tillbaka och på återresan besöker vi Svarta stranden, Dyrholaey. och Seljandsfoss vattenfall innan vi kommer tillbaka till Vestra Geldingaholt.

Dag 3 Utflyktsdag norrut

4 maj, 8 maj & 14 augusti 2018

Denna dag besök vi de mest kända Isländska sevärdheterna såsom Gulfoss vattenfall, Geysir och Thingvellir. Lunchen intar vi i Fridheimars underbara växthus. Om gruppen vill så besöker vi ett naturbad med varma källor innan vi återkommer till Vestra Geldingaholt.

 

Dag 4 Reykjavik

5 maj 2018

Sovmorgon för den som vill men även möjlighet att boka någon av aktiviteterna som finns på gården. Efter lunchen tackar vi Guesthouse Denami för denna gång och vi beger oss till Reykjavik för incheckning på hotell och fritid på kvällen.

 

9 maj & 15 augusti 2018

Sovmorgon för den som vill men även möjlighet att boka någon av aktiviteterna som finns på gården. Efter lunchen tackar vi Guesthouse Denami för denna gång och vi beger oss till Reykjavik för sightseeing och sedan vidare till Keflavik för en sista natt på Island

 

Dag 5 Hemresa

6 maj 2018

Efter frukosten checkar vi ut från hotellet och spenderar förmiddagen efter eget tycke i huvudstaden innan vi med transferbuss beger oss till flygplatsen för vidare färd hem till Sverige.

 

10 maj & 16 augusti 2018

Efter en tidig frukost checkar vi ut från hotellet inan vi beger oss till flygplatsen för vidare färd hem till Sverige.

07:35 Iceland Air Keflavik – Arlanda.

12:30 Landar planet på Arlanda lokal tid.

Klicka på Ikonen för att se bilder från våra tidigare resor till Island!